BILWRAPPING

BILDEKOR

BILDEKOR

Reklame på bil er en meget rimelig måte å markedsføre sitt firma. Enten du velger bildekor i sterke farger eller kun ønsker enkel utførelse – er vi behjelpelige med å sette det rette bildekordesignet for deg. Vi har også meget dyktige montører med mange års erfaring

Om bilen er parkert utenfor kundens lokaler eller på en annen plass hvor den sees godt, vil bildekor bidra til god profilering. Vi skreddersyr og tilpasser bildekor til hver enkelt biltype, noe som gjør at du ikke trenger å binde deg til store serier.
Det finnes også bildekor i refleksfolie, som gjør bil og logo synlig i mørket. Digitaltrykk sørger for at du får mye igjen for din annonsering. Logo, nettadresse, telefonnummer og produktinformasjon får en unik og rimelig eksponering gjennom bildekor og bilreklame.

Våre dyktige konsulenter, designere og montører har mange års erfaring og kan gi deg den optimale dekorløsningen for ditt firma, på din bil. Firmabilenes kjøring i trafikk er et glimrende utgangspunkt for rimelig eksponering av bedriften. Samtidig vil fimalogo eller annen bildekor gi en tilhørighet blant ansatte og gjennkjennelseseffekt for kundene.

BILWRAPPING

Foliering av bil, en ny teknoligi som er kommet for å bli! Å foliere bilen er et godt valg istedet for å lakkere, ved foliering kan vi skaffe farger som hadde kostet langt mer ved lakkering. Om du synes bilfargen du har er kjedelig, eller om du bare vil friske den litt opp er foliering et veldig bra alternativ.

Bil foliering beskytter også original lakken din mot sitasje, riper, steinsprut, uv, generelle merker o.l. Folien kan lett fjernes hvis du skal selge bilen eller hvis du vil ha tilbake original fargen ved en senere anledning.

Det har blitt veldig populært å helfoliere bilen, det er å like populært å bare foliere deler som f.eks : lister rundt vinduer ,grillen, interiør lister osv. Digitaltrykk har et bredt spekter av farger og overfaltetyper.

FARGER OG OVERFLATETYPER

VI WRAPPER BILEN I ØNSKELIGE

PRØV OSS, DET KAN LØNNE SEG

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss så gir vi deg tilbud på det du ønsker deg!

Kontakt Oss

Her kan du sende oss en e-post så svarer vi så fort som mulig!