WEBDESIGN

BEDRIFTSPROFIL

LOGO

GRAFISK DESIGN

DESIGN

GRAFISK DESIGN

En tekst kan forklare ditt budskap, men det er det grafiske som gjør ditt budskap overbevisende.

Vi kan hjelpe deg med å velge skrifttype, farge, bilde, illustrasjon og grafisk oppsett.

Vi kan også gjøre layout som følger en bestemt profil eller designmanual for din visuelle kommunikasjon.

LOGO

SI MER ENN TUSEN ORD
Logoen er din bedrifts ansikt utad. Den skal formidle alt bedriften din står for – og det bare med ett øyekast. Vi skreddersyr din logo – tilpasset din visjon og merkevare.

DITT UNIKE VAREMERKE
Logoen skal si noe om virksomheten din – den er bedriftens budbringer. Den skal skape bevissthet, men samtidig informere. Det er mye å forlange av en liten bit grafikk, derfor har vi dyktige designere som – i dialog med deg – utformer en unik og uttrykksfull logo som kommuniserer effektivt.

FOR ALLE KANALER
Bedriften din skal gjerne markedsføres gjennom mange forskjellige kanaler og i ulike formater. Derfor er det viktig at logoen din tar seg like godt ut enten den opptrer på trykk eller på nett – vi skaper en logo som tåler dagens – men også morgendagens – formater.

TETT OPPFØLGING
Når vi lager logo for deg er det viktig for oss at vi har en tett dialog, slik at vi kan komme frem til et resultat alle kan si seg fornøyd med – vi vil at du skal være stolt av logoen din!

BEDRIFTSPROFIL

Bedrifts profil er enkelt forklart visuelt helhetlig design for; Logo, brevpapir, faktura, visittkort, konvolutter, etiketter foldere. Facebook og Twitter-side header og skrivebord .

En god bedrifts profil skal gjøre firmaet gjenkjennelig i all markedsføring. Dette krever at en designer har innsikt i bedriftens produkt eller tjeneste og bruker dette sammen med kreativitet og øye for design til å skape ett helhetlig og flott design.

En god profiler er svært viktig for ett firma som er opptatt av å lykkes og ønsker å oppnå en givende markedsføring og kjennskap til merkevaren sin. Dette er essensielt for vekst og levedyktighet i alle bransjer.

Vi i Digitaltrykk har erfaringen som trengs for å skape noe som gir resultater.

WEBDESIGN

Vi leverer webdesign med bransjens fremste løsninger og med fokus på det siste innen proffesjonelt webside deisgn.

Vi er opptatt av å skape fantasifulle løsninger for individuelle behov, på tvers av et mangfoldig spekter av fagområder; nettside og- grafisk design, mobil og- web programutvikling samt visuell kommunikasjon som kommersielle videoer og- animert grafikk.

WEBDESIGN ER ET PRODUKT FOR BEDRIFTER SOM ØNSKER Å UTVIKLE EN NETTSIDE MED FOKUS PÅ BRUKERVENNLIGHET, SPENNENDE DESIGN OG SEO (SØKEMOTOROPTIMALISERING).

HVA INNEHOLDER WEBDESIGN?

* 3-fase prosess: oppstartmøte, sitemap, designforslag
* Utvikling av en profesjonell og brukervennlig nettside
* Tilpasning av innhold (tekst og bilder)
* Opplæring av programvaren og lansering
* Support

Alle nettsidene vi utvikler blir laget på det moderne publiseringsverktøyet WordPress, og alle er responsive nettsider som betyr at de blir tilpasset mobil/smarttelefon, nettbrett og PC.

Publiseringsløsningen er nettbasert, så du kan oppdatere nettsiden din fra hvilken som helst maskin. Det er enkelt å bruke, og vi gir deg selvfølgelig god opplæring i programvaren. Her følger også vår Support-pakke med. Denne inkluderer at vi tar månedlig backup av nettsiden din, samt at vi oppdaterer både WordPress og aktuelle moduler jevnlig.

NETTSIDER PRODUSERT AV VÅRE ANSATTE

PRØV OSS, DET KAN LØNNE SEG

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss så gir vi deg tilbud på det du ønsker deg!

Kontakt Oss

Her kan du sende oss en e-post så svarer vi så fort som mulig!