UTSTILLINGSREKLAME

FOR Å SELGE EFFEKTIVT MÅ MAN VÆRE GODT SYNLIG DER MAN PRESENTERER SINE PRODUKTER ELLER TJENESTER, OM DET ER I FORRETNINGEN ELLER PÅ EN MESSE.

Føler du at du er representativ nok når du er ute og presenterer ditt firma og dine tjenester? Det viser seg at det er mange som drar på messe med en litt dårlig følelse i magen. Hvorfor? Fordi de føler at presentasjonsutstyret ikke er godt nok. Dette fører ofte til at det hele blir noe amputert og særlig hvis nabostanden har topp utstyr – enda verre er det hvis konkurrenten kan vise seg frem med utstyr som får frem produktene som tilbys og hvor standen kanskje er innbydende, slik at kundene virkelig trives der.
Med et fleksibelt, enkelt og representativt messesystem, flettet sammen med riktig design, blir budskapet raskere oppfattet av kunden. Dette tiltrekker kunden, og gjør at han/hun har lettere for å ta en rask avgjørelse i forhold til innkjøp av varer nettopp på din stand!

ROLL-UPS

Hos oss får du alt av rollup til messer, butikker og events. Vi har e stort utvalg fra klassiske roll-up og rollup messevegger til eksklusive rollups og dobbeltsidige rollup.
Vi trykker også nye bannere til din eksisterende rollup. Hos oss får du kun produkter av høy kvalitet og materiell med super bildekvalitet.

MESSEUTSTYR

MESSEVEGGER ER EN SIKKER VINNER
Ser en bort fra Roll up, så er disse messeveggene en sikker vinner om du skal vise hva du står for. Vi leverer messevegger i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at de er svært enkle å sette opp og det er en rimelig investering i egen merkevarebygging.

STOFFBANNERE TIL UTE- OG INNEBRUK
Bannere i polyesterduk passer like bra til messebruk som en del av din eksponering ute i det daglige. Det gir et fantastisk resultat når vi gjengir dine bilder, eller logo på dette underlaget.

ROLL UP – EN TIDLØS KLASSIKER
Roll up har vært mye brukt på messer, men det ikke bare der en roll up er en effektiv markedsføring. Siden det er enkelt å trekke opp og plassere, er det nesten uante muligheter med roll up som profileringsprodukt. De finnes i alle størrelser og har både muligheter for tosidig dekor, roterenede budskap, eller store bredder. Den mest vanlige roll up måler imidlertid 80×200 cm og er på en måte standarden i markedet.

DISPLAYPRODUKTER TIL RESTAURANT, MESSE OG SPORT
Nå kan vi levere mye som kan fremme ditt salg på messer, festivaler, sportsarrangement osv.

PRØV OSS, DET KAN LØNNE SEG

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss så gir vi deg tilbud på det du ønsker deg!

Kontakt Oss

Her kan du sende oss en e-post så svarer vi så fort som mulig!