BROSJYRE / FLYER

LASERGRAVERING

KLISTERMERKER

FOTOPRINT

FOTOPRINT

Leverer storformat print av bildene dine eller storformat plakater og lerret bilder av forskjellige tema.

KLISTREMERKER

Streamers eller klistremerker som det også heter, produserer vi på rull. Vi har i dag flere typer maskiner til formålet, alt ettersom hva merkene skal brukes til.

Merkene produseres vanligvis i vinyl, som har lang utendørs holdbarhet, men vi kan også lage papiretiketter etc. Disse leveres ikke på rull.

I tillegg kan vinylproduserte merker konturskjæres i ulike fasonger, ingenting er umulig i så måte.

BROSJYRE / FLYER

Ditt firma eller produkt kan presenteres utad med en flott brosjyre, en folder eller et flyveblad/flyer. Våre grafikere hjelper deg gjerne med oppsett basert på tilsendt materiale, eller det kan produseres fra ferdig PDF fil fra deg. I tillegg til trykking/print kan produktet videre etterbehandles med f. eks matt eller blank pp-folie som hever kvalitetsfølelsen ytterligere. Du kan lese mer om forskjellige typer etterbehandling her.

Alt leveres til konkurransedyktige priser.

VISITTKORT

Visittkort er noe av det aller viktigste markedsføringsmateriellet du kan ha på deg. Visittkort bør være fast inventar i lommeboken din eller den mappen du har under armen når du er ute av huset. Selv når du har fri, bør du ha visittkort på deg. Hvem vet, kanskje treffer du på en som du enten kan hjelpe, eller som kan hjelpe deg – personlig eller jobbmessig.

LASERGRAVERING

Lasergravering er et alternativ til tradisjonell gravering.
Med laser kan en gravere / merke glass, skinnartikler, metall og de fleste andre mateialer. En kan også skjære ut acryl og mdf.

METALL
Lasergravering i metall gir en meget eksklusiv effekt,og er svært godt egnet for detaljerte tegninger, logoer og lignende.

GLASS
Lasergravering på glass og krystall blir meget bra. Man får en frostet overrflate med skarpe detaljer som er svært godt egnet for detaljerte tegninger og logoer.

TREVERK
Gravering i tremateriale gir perfekte resultater. Jo hardere treverket er, desto bedre blir resultatet.

PLAST
Lasergravering i plast gir mange muligheter til å få et mer detaljert design en med en tradisjonel graveringsmaskin.

PRØV OSS, DET KAN LØNNE SEG

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss så gir vi deg tilbud på det du ønsker deg!

Kontakt Oss

Her kan du sende oss en e-post så svarer vi så fort som mulig!