STORFORMAT

PLATEPRINT

VINDUSDEKOR

BANNERE

SKILT / FASADER

SKILT / FASADER

I en jungel av butikker og utstillingsvinduer, er det ikke lett å skille seg ut fra mengden. Da først og fremst med tanke på profilering av sitt firma/butikk. Ikke bare er det vanskelig å skille seg ut, men byråkratiet skal også ha sitt å si i denne sammenhengen – spesielt i bysentrum og på Moa området.
Digitaltrykk AS har opparbeidet seg lang erfaring innen skiltbransjen, og kan derfor være behjelpelig med råd og veiledning.

Er det spesielle ønsker som krever godkjennelse, kan vi sende inn skisser til kommunen for godkjenning. Da kan du som kunde føle deg trygg på at alt går etter lovverket.

Det finnes veldig mange typer skilt, det være seg alt fra enkle aluminiumsplater til utfreste fasadebokstaver – alt etter smak og behag. I tillegg leverer vi også lysskilter etter ønske.

BANNERE

Bannere har et omfattende bruksområde, spesielt til utendørs bruk. Vi produserer de fleste av bannerne våre i armert PVC-duk. Dette gir en veldig solid og holdbar banner, som tåler stort sett det meste av vær og vind. Når man i tillegg får et flott print, så er dette løsningen for de fleste behov.

Vi printer også såkalt Mesh-bannere, dvs. bannere i et hullete stoff, for at vind lettere skal trenge igjennom. Når det gjelder bannere til innendørs bruk, bruker man ofte en polyesterduk. Denne gir et fint print med gjennomslag, som egner seg ypperlig til å henge fra tak. Dette grunnet lav vekt, samt at man får en 2-sidig virkning.

Derfor er det du som kunde som vet hva dine behov er. Uansett valg – vi har noe som passer for deg. Ta kontakt for nærmere informasjon

VINDUSDEKOR

Vindusdekor er som det ligger i ordet – folie direkte på vinduene. Det er ofte en enklere og rimeligere løsning enn å bruke fasadeskilt. I tillegg er det også ofte lettere med hensyn til hva som blir godkjent.
Derfor er vindusreklame ofte en vel så effektiv profilering som vanlig skilting. Kombinerer man folie på vinduer i kombinasjon med bakbelysning, kan man oppnå flotte effekter – kanskje mer diskrè enn ved skilting, men fremdeles synlig.

Digitaltrykk AS er behjelpelig med utarbeidelse av skisser og forslag til valg av folie etc. Mange foretrekker å bruke en frostet folie, gjerne i kombinasjon med andre farger for å gjøre det lille ekstra – det er bare fantasien som setter begrensninger!

PLATEPRINT

Et direkte print på alu-plate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter.
Som direkte print på alu-plate kommer ditt bilde virkelig til sin rett. Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært.

Et direkte print på alu-plate er så flott i seg selv at en ramme blir overflødig. Når du printer på alu-plate fremheves bildets farger og glans og får motivet til å se ekstra flott ut.
Egner seg svert godt og er ett rimeligere alternativ til skilting hvor motiv printes rett på platen istede for å foilere platen.

STORFORMAT

Når det kommer til storformatprint, begynner det å bli morsomt!
Aldri før har det vært flere muligheter og bruksområder når det gjelder hva som kan printes, da spesielt med tanke på de mangfoldige typer media som finnes på markedet i dag.

Her er en liste over noen av de mest brukte mediene:
* Selvklebende vinyl
* PVC duk for bannere
* Roll up media
* Polyester stoff til opphengsbannere og roll up
* Lerret/canvas
* i tillegg finnes det mangfoldige typer papir for bildeproduksjon

Dette gjør at du som kunde har et stort mangfold å velge i – bare du vet hva det skal brukes til, så fikser vi resten! Enkelt? Ja, men det er jobben vår!
Når det gjelder storformat print, produserer vi også fotoforstørrelser – da gjerne folks private bilder i større format enn du får hos fotografen.
Det som er blitt veldig populært, er print på lerret/canvas. Dette gir et eksklusivt og flott resultat.

Digitaltrykk AS har pr. idag flere storformatskrivere, hvorav vi kan nevne en Roland VP540, ecosolvent skriver for utendørs bruk, som skriver i 133 cm. bredde, en HP 8000S solvent printer, også for utendørs bruk, men i bredde 160 cm., samt to Canon W8400 pigmentbasert blekkskrivere for høykvalitets fotoprint, det være seg til fotografier eller plakater til messer etc.

PRØV OSS, DET KAN LØNNE SEG

Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss så gir vi deg tilbud på det du ønsker deg!

Kontakt Oss

Her kan du sende oss en e-post så svarer vi så fort som mulig!